Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaka yapmak ve görmek

Rüyada kaka yapmak ve görmek

Rüyada kaka yapmak ve görmek ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine, büyük bir ortaklığa gireceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, hızlanacağına, parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine delalet eder.

Rüyada kaka yapmak ve gördüyseniz:

  • Maddi kaynaklarınızın artması, ya da bazı yeni kaynaklar bulmanız mümkün olabilir.

Rüyada çok kaka yapmak bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, hayırlı gelişmelerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaka yapmak iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine rivayet eder.

Rüyada eline kaka yapmak çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine delalet eder.

Rüyada ortalığa kaka yapmak sahip olacağı malın faazlalığına, çıkılan yolculukların şans getireceğine, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine inanılır.

Rüyada yatağına kaka yapmak ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tuvalete kakasını yapmak kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine işaret eder.

Rüyada dona kaka yapmak yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, sorunların üstüste geleceğine, hayatından razı geleceğine işaret eder.

Rüyada yatakta kaka yapmak işlerin bir anda azalacağına, dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments