Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duş jeli görmek

Rüyada duş jeli görmek

Rüyada duş jeli görmek güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine, güven kaybına uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada duş jeli gördüyseniz:

  • Geçmiş deneyimleriniz cesaretinizi kırmamalı ya da geleceğe gereğinden fazla cesaretle ilerlememelisiniz.

Rüyada duş jeli görmek sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada jelibon almak sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına inanılır.

Rüyada jelibon yemek doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına yorulmaktadır.

Rüyada jelibon görmek çok üst mevkilere geleceğine, hayırlı işler yapacağına, yanlış giden işlerin düzeltileceğine yorulur.

Rüyada duşun altında yıkanmak bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada elbiseyle duş almak sorunlar altında ezileceğine, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, kişinin şansının artacağına alamet eder.

Rüyada duş aldığını görmek haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine delalettir.

Rüyada erkekle duş almak isminden sıkça söz ettireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments