Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada el ve yüz yıkamak

Rüyada el ve yüz yıkamak

Rüyada el ve yüz yıkamak ona kavuşacağına, hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına, kendisine olan güvenini tazeleyeceğine, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına, emeklerinin yarıda kalacağına delalet eder.

Rüyada el ve yüz yıkamak gördüyseniz:

  • Bazı olayları, konuları ya da işleri farklı şekilde ele almanızda fayda var.

Rüyada çeşmede elini yüzünü yıkamak aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada el ve yüz yıkamak istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel olayların yakın bir zaman içinde gerçekleşeceğine, mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının elini yüzünü yıkamak ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, geçimin daha kolay hale geleceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine alamet eder.

Rüyada elini yüzünü sabunla yıkamak yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine yorulur.

Rüyada el yüz yıkamak bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada suyla elini yüzünü yıkamak yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına, birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine rivayet eder.

Rüyada sabunla el yüz yıkamak kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, açların doyacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çeşmede el yüz yıkamak sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, çok daha güçlü biri haline geleceğine, beklentilerine ulaşacağına, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments