Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elleri kınalı görmek

Rüyada elleri kınalı görmek

Rüyada elleri kınalı görmek eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, hakkını alacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına, kazancını arttıracağına alamet etmektedir.

Rüyada elleri kınalı gördüyseniz:

  • Bir meslektaşınız ya da geçmişte iş yaptığınız bir kişi dikkatinizi çekebilir.

Rüyada el ve ayağa kına yakmak kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine, böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada elleri ayakları kınalı görmek ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya, mutlu bir yuvaya sahip olacağına işarettir.

Rüyada kendi elini kınalı görmek yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının eline kına yakıldığını görmek sevdiği kişiler ile gireceği bir ortaklık ile hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok rahat bir şekilde kavuşacağına, başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede rüya sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine, markasını duyuracağına alamet eder.

Rüyada saçına ve eline kına yakmak aile hayatının bozulacağına, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına, sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya alamet etmektedir.

Rüyada elinin kınalı olduğunu görmek genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, onlardan medet umacağına alamet etmektedir.

Rüyada elleri kınalı görmek yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına yorulur.

Rüyada elleri kınalı olmak çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, sevdiği birini kırmaya, eğitim konusunda bir adım atılacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments