Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının elinden silah almak

Rüyada başkasının elinden silah almak

Rüyada başkasının elinden silah almak işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, kendi işini kurup başına geçeceğine, yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine işaret eder.

Rüyada başkasının elinden silah almak gördüyseniz:

  • Sizinle aynı amaçlara sahip ciddi kişilelerle bir araya gelebilirsiniz.

Rüyada düşmanın elinden silahını almak ticaretin büyüyeceğine, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada düşmanın elinden silah almak özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, maddi kayıpların olacağına, istediği zaman yeni işler kurabileceğine rivayet eder.

Rüyada silahla elinden vurulmak yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada başkasının elinden silah almak adaletin geleceğine ve kişinin de bu hayırlı gelişmeler sayesinde huzurlu ve mutlu olacağına, hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada elinden silahla vurulmak haksızlıklara uğrayan rüya sahibinin sıkıntılı, stres içinde günler geçireceğine, ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada birinin elinden silah almak yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına delalettir.

Rüyada sol elinden vurulmak yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek elinden su içmek sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments