Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hazırlanıp düğüne gitmek

Rüyada hazırlanıp düğüne gitmek

Rüyada hazırlanıp düğüne gitmek işlerin düşeceğine, endişelerin ve korkuların geçeceğine, yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine yorulur.

Rüyada hazırlanıp düğüne gitmek gördüyseniz:

  • Belli düzenlemeler, işler veya planlar konusunda bazı itirazlarınız olsa da, şu an için durmanızda fayda var.

Rüyada hazırlanıp düğüne gitmek hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada düğüne gitmek için hazırlandığını görmek karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına, büyük özgüven kazanacağına inanılır.

Rüyada düğüne gitmek için hazırlanmak başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, manevi olarak çok rahat edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir düğüne hazırlanmak eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına, büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada kendi düğününe hazırlandığını görmek kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine işaret eder.

Rüyada düğüne gitmeye hazırlanmak tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine işarettir.

Rüyada başkasının düğününe hazırlanmak maddi açıdan rahata erileceğine, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada bir düğün için hazırlanmak aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, rüya sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına, çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments