Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada azı dişini sökmek

Rüyada azı dişini sökmek

Rüyada azı dişini sökmek sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine, şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye, elde edilen nasibin artacağına, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına inanılır.

Rüyada azı dişini sökmek gördüyseniz:

  • Olumlu düşünmeye çalışmalısınız.

Rüyada azı dişi sökmek gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına, zenginliğe kavuşulacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada azı dişini sökmek çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine, Allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına işarettir.

Rüyada azı diş sökmek başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına, çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına, ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada alt azı dişinin kırıldığını görmek maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada azı dişinin parçalandığını görmek insanların kendisine her zaman destek olacağına, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına işarettir.

Rüyada azı dişinin uzadığını görmek canının sıkılacağına, helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına işarettir.

Rüyada azı dişinin olmadığını görmek kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına rivayet etmektedir.

Rüyada azı dişinin çürüdüğünü görmek işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments