Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının ceket giydiğini görmek

Rüyada başkasının ceket giydiğini görmek

Rüyada başkasının ceket giydiğini görmek yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, mutsuz ve hasta olacağına, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine, geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının ceket giydiğini gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendinizi kandırıyor olabilirsiniz, belli işlere kalkışmadan ya da sözler vermeden önce çabalarınıza değip değmeyeceğini doğru araştırmalısınız.

Rüyada kareli ceket giymek geniş bir ev satın alacağına, maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada renkli ceket giymek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok güzel işlere imza atacağına, yükseldikçe yükseleceğine işarettir.

Rüyada ceket pantolon giymek spora başlayacağına, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bordo ceket giymek neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, kısmetlerinin ve şansının kapanacağına delalettir.

Rüyada yün ceket giymek çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine, teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına, kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada mor renk ceket giymek işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz etek ceket giymek etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına delalettir.

Rüyada bol ceket giymek hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine, sıkıntıların ve sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine, elinize para geçeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments