Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının boşandığını duymak

Rüyada başkasının boşandığını duymak

Rüyada başkasının boşandığını duymak ancak çok kötü bir duruma düşeceğine, çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına, kazançlı adımlar atılacağına, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, hayırlı ve güzel olacağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına, kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının boşandığını duymak gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili onarım, yenileme, süsleme gibi şeyler için harcama yapmanız da gerekebilir.

Rüyada arkadaşının boşandığını duymak üzerindeki baskıdan kurtulmak için harekete geçileceğine, kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin boşandığını duymak şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının boşandığını duymak iyi insanlarla arkadaş olunacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, maddi açıdan büyük bir zenginlik kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kocasından boşandığını görmek büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine, gitmediği yerlere gideceğine, bereketli bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada boşanmak üzere olduğunu görmek eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına, görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada anne baba boşandığını görmek bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına alamet eder.

Rüyada tanıdığın birinin boşandığını görmek bunun da rüya sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine, aralarındaki problemlerin çözüleceğine, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına delalettir.

Rüyada eşinden boşandığını görmek eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments