Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinden boşandığını görmek

Rüyada eşinden boşandığını görmek

Rüyada eşinden boşandığını görmek büyük savaşların yaşanacağına, rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına, maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelirinin garanti olacağına, sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinden boşandığını gördüyseniz:

  • Beklenmedik hediyeler alabilir ya da paraya kavuşabilirsiniz.

Rüyada eşinden boşandığını görmek ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine, çok güzel işlere gireceğine, dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşinden boşanmak başkasıyla evlenmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, daha fazla başarı kazanılacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine delalet eder.

Rüyada eşinden boşanmak istemek mutlu olacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş eşinden boşanmak sürpriz ve olumlu gelişmeler yaşayacağına, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının eşinden boşandığını görmek insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına, çıkmaza düşeceğine, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına rivayet eder.

Rüyada eşinden helallik istemek eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, hayatının bir anda cennete döneceğine işarettir.

Rüyada eşinden şüphe etmek kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, aile hayatının sorunlarla dolacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşinden korkmak sıkıntılı günler yaşayacağına, çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, zorlanacağına, sıkıntıya düşeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments