Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının bıyığını kesmek

Rüyada başkasının bıyığını kesmek

Rüyada başkasının bıyığını kesmek umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, her türlü derde ve üzüntüye karşı hazır olunduğuna, işlerle ilgili doğru karar vermek için detaylı bir düşünme yolu seçildiğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, kişinin karşısına pozitif etkiler yaratacak fırsatlar çıkacağına, büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine, uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına inanılır.

Rüyada başkasının bıyığını kesmek gördüyseniz:

  • Akılcı tartışmalardan sonra herşeyi çözümleyip, eşinizle daha iyi anlaşıp, uyumlu hale girebilirsiniz.

Rüyada bıyıklarını kesmek birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sakal ve bıyık kesmek ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının bıyığını kesmek rüya sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine inanılır.

Rüyada makasla bıyık kesmek yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine, manevi tatmini İslamiyet’te bulacağına, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yanlışlıkla bıyık kesmek parasız günler geçireceğine, aç kalacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada saç bıyık kesmek manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine delalet eder.

Rüyada sakal bıyık kesmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada kendi bıyığını kesmek iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine, borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments