Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanlışlıkla bıyık kesmek

Rüyada yanlışlıkla bıyık kesmek

Rüyada yanlışlıkla bıyık kesmek iş dünyasındaki prestijin azalacağına, eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine, iyi huylar edineceğine, külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, dertlerin ve sorunların bir şekilde aşılacağına, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine delalettir.

Rüyada yanlışlıkla bıyık kesmek gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizin dikkat çekebilmesi veya takdir edilmesi için yapmanız gereken işlere odaklanmalısınız.

Rüyada yanlışlıkla bıyık kesmek herkesin istediği bir kariyeri olacağına, devlete hizmet etmeye, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada yanlışlıkla saçını kesmek yeni işlerin geleceğine, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yanlışlıkla saç kesmek emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, beklenen mirasın alınacağına yorulur.

Rüyada yanlışlıkla sakal kesmek rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yanlışlıkla kurana basmak ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına işaret eder.

Rüyada yanlışlıkla oruç bozduğunu görmek hem geleceğinin güzel olacağına, onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kediyi yanlışlıkla öldürmek gelir kaynaklarının yok olacağına, işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına işaret eder.

Rüyada yanlışlıkla şarap içmek hayırlı bir işe başlayacağına, düşmanlarını kaybetmeye, eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments