Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi bıyığını kesmek

Rüyada kendi bıyığını kesmek

Rüyada kendi bıyığını kesmek sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, kısmetlerinin ve şansının kapanacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, kişinin aradığı şifaya kavuşacağına, kazancının da aynı oranda artacağına, zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi bıyığını kesmek gördüyseniz:

  • Partnerinizin maddi durumunu ilgilendiren ani olaylar da söz konusu olabilir.

Rüyada başkasının bıyığını kesmek aile hayatındaki uyumun ve huzurun da artacağına, çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine delalet eder.

Rüyada bıyıklarını kesmek bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına yorulur.

Rüyada sakal ve bıyık kesmek hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına alamet eder.

Rüyada makasla bıyık kesmek mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, getirisinden daha fazla olacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına yorulur.

Rüyada bıyık sakal kesmek maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına tabir olunur.

Rüyada kendi bıyığını kesmek yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada saç bıyık kesmek onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına yorulur.

Rüyada sakal bıyık kesmek yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, hayatından razı geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments