Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bıyıklarını kesmek

Rüyada bıyıklarını kesmek

Rüyada bıyıklarını kesmek ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine, kendisine olan özgüveninin de artacağına, kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada bıyıklarını kesmek gördüyseniz:

  • Doğru yatırım ya da bütçe yapmanız durumunda bazı anlaşmalar yapılabilir veya paralar kazanılabilir.

Rüyada saç bıyık kesmek yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, acı veren durumların vuku bulacağına işarettir.

Rüyada sakal bıyık kesmek sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, geçim derdinden, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, ettikleri duanın kabul olacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine tabir olunur.

Rüyada bıyık sakal kesmek işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına yorulur.

Rüyada sakal ve bıyık kesmek yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine, hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada makasla bıyık kesmek dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, kişinin gaflet ve delalete düşeceğine delalet eder.

Rüyada yanlışlıkla bıyık kesmek musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize delalet etmektedir.

Rüyada başkasının bıyığını kesmek yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine ya da bir takım fırsatlar yakalayacağına, kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına işarettir.

Rüyada kendi bıyığını kesmek büyük bir zenginlik kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments