Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının balık tutmak

Rüyada başkasının balık tutmak

Rüyada başkasının balık tutmak ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza, en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla aklından geçen ve uzun yıllardan beri yapmak istediği her şeyi yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının balık tutmak gördüyseniz:

  • Size verdiği sözleri ya da genel anlamda görevlerini yerine getirmeyen kişilerle ilişkilerinize mesafe koyma kararı alabilirsiniz.

Rüyada çeşit çeşit balık tutmak bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına, pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine işarettir.

Rüyada misinayla balık tutmak meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına, sıkıntılı günler geçireceğine, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine alamet eder.

Rüyada köpek balık tutmak verilen vaatlerin yerine getirileceğine, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına alamet eder.

Rüyada balığı eliyle tutmak hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada elimle balık tutmak başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine delalettir.

Rüyada balığı kuyruğundan tutmak yetki ve söz sahibi olacağına, evdeki birinin yolculuk yapacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına inanılır.

Rüyada denizden büyük balık tutmak kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine alamet etmektedir.

Rüyada dereden elle balık tutmak beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments