Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada misinayla balık tutmak

Rüyada misinayla balık tutmak

Rüyada misinayla balık tutmak sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, hile ile mal elde etmeye delalettir.

Rüyada misinayla balık tutmak gördüyseniz:

  • Her tür ilişkide gerilim oluşabilir.

Rüyada misinayla balık tutmak karamsar ve umutsuz olacağına, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına alamet eder.

Rüyada elde balık tutmak geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına, çok çalışıp çabalama sonucunda istediğiniz hayata kavuşacağınıza delalet eder.

Rüyada suda elle balık tutmak zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada gece balık tutmak parasal anlamda rahat edeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına rivayet eder.

Rüyada palamut balığı tutmak o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına, kazancının düşeceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kovayla balık tutmak katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine böylece hayata ve insanlara karşı daha ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada kocaman balık tutmak kazalara ve kötülüklere yakın olacağına, kazancını çoğaltacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuyudan balık tutmak kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments