Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayaklarını suda yıkamak

Rüyada ayaklarını suda yıkamak

Rüyada ayaklarını suda yıkamak böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına, kendi işini kurmak için adım atacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına, çok büyük mutluluk duyacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine alamet eder.

Rüyada ayaklarını suda yıkamak gördüyseniz:

  • Sizden beklentileri olan kişileri ya da genel anlamda yapılması gereken şeyleri yapma konusunda kendinizi hayal kırıklığına uğratmamanızda fayda var.

Rüyada akan suda ayak yıkamak kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına, maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına, azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına inanılır.

Rüyada ayaklarını suda yıkamak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına, bolluğun ve bereketin artacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine delalettir.

Rüyada suda ayak yıkamak işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, yardımın alınacağına tabir olunur.

Rüyada suda ayaklarını yıkamak sadece rüyayı gören kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada sıcak suda çamaşır yıkamak iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine, hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine işaret eder.

Rüyada bulanık suda halı yıkamak harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına, berekete ve zenginliğe ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada akar suda yün yıkamak şansının açık olacağına, kendisini geliştireceğine, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına alamet etmektedir.

Rüyada akan suda el yıkamak sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments