Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğine su dökmek

Rüyada sevdiğine su dökmek

Rüyada sevdiğine su dökmek mal varlığını ve parasını çoğaltacağına, sıhhat ve moral bulacağına, elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, can sıkıntısının geçeceğine, rahatlık ve ferahlık bulacağına, insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğine su dökmek gördüyseniz:

  • Karşınıza çıkan ufak ya da büyük hiçbir fırsatı kaçırmamanızda fayda var.

Rüyada sevdiğine su dökmek kazancının daha da artacağına, büyük rahatlık yaşanacağına, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada sırtına su dökmek makbul olan şeylere, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine delalet eder.

Rüyada arkasından su dökmek değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine, maddi anlamda rahatlık göreceğine işaret eder.

Rüyada bulaşık suyu dökmek ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, çok güzel gelişmeler yaşanacağına, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının eline su dökmek kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada yılana su dökmek ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yola su dökmek kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına işarettir.

Rüyada pencereye su dökmek büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına, o masumların bedduasını alacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments