Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aşure içtiğini görmek

Rüyada aşure içtiğini görmek

Rüyada aşure içtiğini görmek imkânlarının azalacağına, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına, yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına, özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına, eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine, hepsinin istediğiniz düzende ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada aşure içtiğini gördüyseniz:

  • Ekonomik veya duygusal ilişkilerinizde sihirli bir değnek dokunuşu söz konusu olabilir.

Rüyada aşure içtiğini görmek sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına delalet etmektedir.

Rüyada aşure yapıp dağıtmak pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, karlı bir iş ortaklığı yapacağına işarettir.

Rüyada aşure gününü görmek gülmeye hasret kalacağına, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, bereket ve mutluluk elde edeceğine delalettir.

Rüyada aşure buğdayı görmek üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, çok mutlu olacağı günler geçireceğine yorulur.

Rüyada aşure ayında aşure yemek her çalışması ile büyük ses getireceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada aşure malzemesi görmek çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına inanılır.

Rüyada aşure istemek hatalı yollara sapılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına alamet eder.

Rüyada birinden aşure almak rüya sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments