Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının anne babasını görmek

Rüyada başkasının anne babasını görmek

Rüyada başkasının anne babasını görmek eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, günahların af olacağına, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına, büyük bir projeye girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının anne babasını gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarla bir araya gelmek ya da eskiye dayalı ilişkileri güçlendirmek farklı alanlarda fayda sağlamanıza yardım edebilir.

Rüyada anne babayı hacca göndermek sevineceğine ve mutlu olacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına işaret etmektedir.

Rüyada anne ve babanın ilişkiye girdiğini görmek hayallerini gerçekleştirmek için beklediği önemli ve büyük fırsatlar yakalayacağına, hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada anne baba dövmek atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, yükünün azalacağına, büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada annesiyle babasının evlendiğini görmek maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine yorulur.

Rüyada anne babanın düğününü görmek neredeyse kahrolacağına, yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşın anne ve babasını görmek yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine, istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına işarettir.

Rüyada anne ve babanın ağladığını görmek bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine işarettir.

Rüyada anneyle babanın ayrıldığını görmek bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorumlandığı gibi, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments