Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşın anne ve babasını görmek

Rüyada arkadaşın anne ve babasını görmek

Rüyada arkadaşın anne ve babasını görmek büyük kazançlar elde edeceğine, aydınlık bir döneme girileceğine, zararların telafi edileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, evlat sahibi olunacağına, işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, sorunların gittikçe artacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, hayatının akışının bambaşka bir yöne doğru ilerleyeceğine, psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine yorulur.

Rüyada arkadaşın anne ve babasını gördüyseniz:

  • Aile ilişkileriniz biraz çalkantılı olabilir.

Rüyada arkadaşının annesini babasını görmek eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına yorulur.

Rüyada arkadaşın anne ve babasını görmek maddi yükümlülüklerinin azalacağına, ekmeğini alın teri ile kazanacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına delalet eder.

Rüyada anne babanın mezarını görmek aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş anne ve babanın elini öpmek başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine, uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına delalet eder.

Rüyada anneyi babayı görmek kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada anne babaya kızmak büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada annesini babasını görmek insanları kıracağına, elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada anne babasını ilişkide görmek ardından birçok konuda yardımcı olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments