Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anne ve babanın ilişkiye girdiğini görmek

Rüyada anne ve babanın ilişkiye girdiğini görmek

Rüyada anne ve babanın ilişkiye girdiğini görmek içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına, insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine işarettir.

Rüyada anne ve babanın ilişkiye girdiğini gördüyseniz:

  • Size önem veren kişileri etkileyebilecek ya da şaşırtabilecek değişiklikler yapmanız gerekiyor.

Rüyada anneyle babanın ilişkiye girdiğini görmek kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, edilen duaların kabul edileceğine, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine işaret etmektedir.

Rüyada anne ve babasının ilişkiye girdiğini görmek yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, maddi anlamda gücünün artması sayesinde de yaşam standartlarının en yüksek seviyelere geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına, cesaretinin yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada annesiyle babasının ilişkiye girdiğini görmek çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, dertlerin sonlanacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine alamet eder.

Rüyada anne ve babanın ilişkiye girdiğini görmek bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine, mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına, bazı konularda konuşulacağına delalettir.

Rüyada anne babanın ilişkiye girdiğini görmek kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, rahatsızlık vereceğine işaret eder.

Rüyada anne babasının ilişkiye girdiğini görmek kısmet bolluğu yaşanacağına, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada babayla ilişkiye girdiğini görmek işlerin artacağına, rüya sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine işaret eder.

Rüyada annesinin başkasıyla ilişkiye girdiğini görmek geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına, uzun sohbetler edeceğine, iyi ruh halinin bozulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments