Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anne ve babanın ağladığını görmek

Rüyada anne ve babanın ağladığını görmek

Rüyada anne ve babanın ağladığını görmek geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına, fesat ve kötü kimselerden olacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına, heveslerin söneceğine, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına tabir olunur.

Rüyada anne ve babanın ağladığını gördüyseniz:

  • Pek çok şeyin olması mümkün.

Rüyada anne babanın ağladığını görmek maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine, umutsuz olacağına rivayet eder.

Rüyada anne ve babanın ağladığını görmek dirlik ve beraberliklerin yok olacağına, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, dertlerin ve sorunların biteceğine ve rahat bir hayata kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada anne ve babası için ağlamak yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, artık hayatının bir düzene gireceğine, sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anne ve babasının ağladığını görmek onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş babası için ağlamak bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sakin, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına delalettir.

Rüyada ölmüş babasını görüp ağlamak uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına, dertlerin biteceğine, arkasından gıybet edeceğine inanılır.

Rüyada ölmüş babayı görüp ağlamak başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada babanın öldüğünü görüp ağlamak iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, en doğru şekilde öğreneceğine, yeni planlar yapacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Nilüfer

Rüyamda ölmüş anne ve babamın bir türküyü dinleyip ağladığını gördüm onlarl görmesin diye bende gizlice ağladım