Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çürük diş dökülmesi görmek

Rüyada çürük diş dökülmesi görmek

Rüyada çürük diş dökülmesi görmek deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, hem de para kaybettireceğine, zamanını Allah yolunda hayır işleriyle geçireceğine, kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına, refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada çürük diş dökülmesi gördüyseniz:

  • Sevdiğinizle birlikte katılacağınız toplantılarda güzel anlar geçirecek, fikirlerinizi arkadaşlarınızla paylaşacaksınız.

Rüyada başkasında çürük diş görmek değer göreceğine, düşmanlıkların biteceğine, çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına inanılır.

Rüyada dişleri çürük bebek görmek maddi açıdan zarar verecek ve sonrasında insanlar arasındaki saygınlığı zedeleyecek bir sorun yaşanacağına, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine yorulur.

Rüyada çekilmiş çürük diş görmek işlerin düzene gireceğine, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, malının ve parasının da artacağına işarettir.

Rüyada çürük diş çıkardığını görmek yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına ve aile bireylerinden birinin vereceği destek ile çok büyük kazançlar elde edeceğine, onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada çürük diş çektirdiğini görmek daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına, büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına rivayet eder.

Rüyada çürük dişlerin döküldüğünü görmek rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine tabir olunur.

Rüyada çürük diş çıkarmak örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, şerefli bir hayat süreceğine, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına işaret etmektedir.

Rüyada çürük diş kırmak elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments