Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağzında çürük diş görmek

Rüyada ağzında çürük diş görmek

Rüyada ağzında çürük diş görmek mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, rızkın gittikçe azalacağına, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına, makam edineceğine, itibar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağzında çürük diş gördüyseniz:

  • Değişim kaçınılmaz görünüyor.

Rüyada ağzında çürük diş görmek aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, yaptıklarıyla sorgulanacağına, işlere burnunu sokan insanlar olacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının ağzında çürük diş görmek işlerini yoluna koyacağına, bu sayede çok büyük kazanç elde edeceğine, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, işlerindeki verimin ve rızkındaki bolluğun artacağına yorulmaktadır.

Rüyada çürük diş görmek en pahalı evlerde oturacağına, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, yüküne ortak olacağına delalet eder.

Rüyada diş çürük görmek çok yüksek mevkilerde bulunacağına, nazar eden insanların haddini bildireceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine delalettir.

Rüyada diş çürüğünü temizlemek büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada çürük dişe dolgu yaptırmak mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, başarının garantileneceğine, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine işarettir.

Rüyada çürük dişleri çıkarmak çalışmaların büyük getirileri olacağına, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına işaret etmektedir.

Rüyada dişleri çürük görmek insanlara yardım edeceğine, sağlık sorunları ile uğraşılacağına, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments