Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişleri çürük görmek

Rüyada dişleri çürük görmek

Rüyada dişleri çürük görmek atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine, eskisinden çok daha motive olmuş şekilde hareket edeceğine, hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, bahtın açılacağına, rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, sorunların çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dişleri çürük gördüyseniz:

  • Bırakın olduğu gibi kalsın.

Rüyada dişlerinin çürük olduğunu görmek hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına, yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına delalet eder.

Rüyada çürük takma diş görmek insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına, bereketli ve hayırlı olacağına işarettir.

Rüyada çürük diş almak kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağızda çürük diş görmek endişe ettiği durumlardan kurtulacağına, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada kırılmış çürük diş görmek çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına tabir olunur.

Rüyada dişleri çürük görmek güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, ağız tadını ve keyfini yitireceğine işaret etmektedir.

Rüyada çürük diş sökmek bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çürük diş çıktığını görmek aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments