Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada diş çürük görmek

Rüyada diş çürük görmek

Rüyada diş çürük görmek bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına, borçların sonlandırılacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada diş çürük gördüyseniz:

  • Sizi üzecek olan geçici bir ayrılık yaşamanız olasıdır.

Rüyada çürük diş dökülmesi görmek ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, galibiyetlerinin de çoğalacağına, hastalıklarının son bulacağına alamet eder.

Rüyada diş çürüğünü temizlemek bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına delalet eder.

Rüyada başkasının ağzında çürük diş görmek eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına rivayet eder.

Rüyada çürük diş çıktığını görmek sıkıntıların bir anda biteceğine, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada çürük diş kırmak zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada çürük diş sökmek sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, mal sahibi olacağına inanılır.

Rüyada siyah çürük diş görmek duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, bunun da rüya sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendi dişlerini çürük görmek bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments