Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi dişlerini çürük görmek

Rüyada kendi dişlerini çürük görmek

Rüyada kendi dişlerini çürük görmek gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine, aile içinden birinin veya rüya sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine, doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine inanılır.

Rüyada kendi dişlerini çürük gördüyseniz:

  • Sizinle aynı zevkleri paylaşmayan kişilerle tartışmamaya çalışmalısınız.

Rüyada çürük diş almak sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, stres yaptığı işlerde başarıya ulaşacağına işaret eder.

Rüyada çürük diş temizletmek ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına işaret eder.

Rüyada dişlerin çürük olduğunu görmek daha fazla kazanç getireceğine, hayallerinin söneceğine, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çürük diş fırçalamak kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine, hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına, başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada dişlerini çürük görmek eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, rekabet edebilme gücünün artacağına, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada dişleri çürük görmek kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına delalettir.

Rüyada çürük dişe dolgu yaptırmak canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, zenginliğe kavuşacağına, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının ağzında çürük diş görmek yardım etmenin bir yaşam biçimi olacağına, başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments