Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeği yüksekten düşürmek

Rüyada bebeği yüksekten düşürmek

Rüyada bebeği yüksekten düşürmek ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, dini duygularının ve inancının güçleneceğine ve dolayısıyla da iç huzuru yakalayacağına, başarının düşeceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına delalet eder.

Rüyada bebeği yüksekten düşürmek gördüyseniz:

  • Hemen hemen her konuda başarılı olma gayretleri içindesiniz.

Rüyada yüksekten bebek düşürmek sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ev sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine yorulur.

Rüyada yüksekten düşen bebek görmek işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına, bundan güç ve cesaret alacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bebeğin yüksekten düştüğünü görmek ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına işaret eder.

Rüyada bebeği yüksekten düşürmek maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, hayırlı adımlar atılacağına, doyasıya sefasını süreceğine tabir olunur.

Rüyada bir bebeğin yüksekten düştüğünü görmek çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına, geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına işaret eder.

Rüyada bebeğinin yüksekten düştüğünü görmek sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine, meşakkate düşeceğine delalettir.

Rüyada yüksekten birinin düştüğünü görmek zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine, ruh sağlığının bozulacağına, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının yüksek bir yerden düştüğünü görmek endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine, kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdinin olmayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments