Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabutta kendini görmek

Rüyada tabutta kendini görmek

Rüyada tabutta kendini görmek kazancını katbekat arttıracağına, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tabutta kendini gördüyseniz:

  • Kafanızdaki fikirlerden bazıları gerçekten önemsenmeye değer veya hızla ilerleme şansı olan cinsten olabilir.

Rüyada babanın tabutunu görmek çok iyi işler ortaya konacağına, sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına, hayırlı adımlar atacağına yorulmaktadır.

Rüyada annenin tabutunu taşımak yapılan ek işler sayesinde kısa sürede borçlardan kurtulacak olan rüya sahibinin geleceğini düşünerek yatırımlar yapacağına, rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine inanılır.

Rüyada kendini ölmüş tabutta görmek keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına, makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasını tabutta görmek alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine tabir olunur.

Rüyada tabuta girmek ödeme güçlü çekeceğine, yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada tabutun düştüğünü görmek bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada ölen kişiyi tabutta görmek mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, duyduğu endişenin iki kat artacağına işarettir.

Rüyada çocuğunu tabuta koymak rüya sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına, yaşam hevesinden ve yarına dair umutlarından da hiçbir şey kaybetmeyeceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments