Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü birinin tabutunu görmek

Rüyada ölü birinin tabutunu görmek

Rüyada ölü birinin tabutunu görmek tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına, sevilen birinin geleceğine, sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına ve çok büyük kazançlar elde edip huzurlu bir hayat süreceğine, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine işaret eder.

Rüyada ölü birinin tabutunu gördüyseniz:

  • Bazı planların üzerinden geçme veya bazı düzenlemeleri yenileme ihtiyacı doğabilir.

Rüyada ölü birini tabutta görmek bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, başarılar elde edileceğine işarettir.

Rüyada ölü tabutu taşımak sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, bir süre bu duruma çare bulamayacağına işarettir.

Rüyada ölüyü tabuta koymak yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına, çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına işarettir.

Rüyada ölü tabutu görmek kazancını birkaç kat arttıracağına, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına işarettir.

Rüyada ölü birinin tabutunu görmek rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü birinin tabutunu taşımak projelerinin engellenmeye çalışılacağına, hayatının güllük gülistanlık geçeceğine, büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölünün tabutunu taşımak güzel bir hayat geçireceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölüp tabuta girmek Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments