Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğini sıkıntılı görmek

Rüyada sevdiğini sıkıntılı görmek

Rüyada sevdiğini sıkıntılı görmek uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, ortağından ayrılacağına, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğini sıkıntılı gördüyseniz:

  • Geçmişte birlikte çalıştığınız bir kişi kanalıyla bir fırsat ortaya çıkabilir.

Rüyada sevdiğini sıkıntıda görmek aynı karşılığı alamayacağına, kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine, aile hayatında çok sevindirici haberler alacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğini sıkıntılı görmek aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, kötü ve zor günler yaşanacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş birini sıkıntıda görmek doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına delalet eder.

Rüyada birinin sıkıntıda olduğunu görmek eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına yorulur.

Rüyada geçim sıkıntısı çekmek ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, ön plana çıkacağına inanılır.

Rüyada ablasını sıkıntılı görmek çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine, aşılması gereken engellerin günden güne artacağına delalettir.

Rüyada oğlunu sıkıntıda görmek başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada annesini sıkıntılı görmek daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments