Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin sıkıntıda olduğunu görmek

Rüyada birinin sıkıntıda olduğunu görmek

Rüyada birinin sıkıntıda olduğunu görmek yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına, dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, tüm özlemini gidereceğine, yaşamının olumsuz şekilde etkileneceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına rivayet eder.

Rüyada birinin sıkıntıda olduğunu gördüyseniz:

  • Suçlanan taraf olmak istemiyorsanız, başkalarının karıştırdığı durumlara müdahale etmemenizde fayda var.

Rüyada başkasının sıkıntılı olduğunu görmek bir sebeple sıkıntı çekeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına inanılır.

Rüyada can sıkıntısı görmek düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına, tüm sorunlarının biteceğine, kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölüm sıkıntısı çekmek isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine delalettir.

Rüyada oğlunu sıkıntıda görmek mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına bu sayede hayatının çok daha rahat, kolay ve zevkli hale geleceğine, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada babasının sıkıntılı olduğunu görmek hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, girdiği her işte büyük adımlar atacağına yorulmaktadır.

Rüyada sıkıntıdan ağlamak iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada maddi sıkıntı çekmek bilgiyle donanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, üzüntülerinin mutluluğa dönüşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada başka birini sıkıntıda görmek platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, hayatının bundan sonraki kısmının ferah şekilde süreceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments