Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasını sarhoş görmek

Rüyada başkasını sarhoş görmek

Rüyada başkasını sarhoş görmek başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, işlerinin rast gideceğine, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, bazı sorunlarla uğraşılacağına, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına tabir olunur.

Rüyada başkasını sarhoş gördüyseniz:

  • Beklenmedik olaylarla karşılaşmanın verdiği şaşkınlıkla altüst olabilirsiniz.

Rüyada bira içmek ve sarhoş olmak hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşlarını sarhoş görmek çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına delalettir.

Rüyada tanıdığını sarhoş görmek başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına, işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine tabir olunur.

Rüyada sarhoşlar görmek maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada birini sarhoş görmek büyük işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine, özellikle ailesine daha çok vakit ayırıp, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kocanı sarhoş görmek insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sarhoş biri görmek sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına, diploma ve meslek sahibi olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş insanı sarhoş görmek elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, hastalıktan şifa bulmaya işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments