Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağlayan kadınlar görmek

Rüyada ağlayan kadınlar görmek

Rüyada ağlayan kadınlar görmek itibarının ve makamının artacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, kazanılan paranın artacağına, helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine alamet eder.

Rüyada ağlayan kadınlar gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişi yanıltıcı veya hileli oyunlar peşinde olabilir.

Rüyada kadını ağlarken görmek hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine, sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağlayan yaşlı kadın görmek evde dinlenmek zorunda olacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadının ağlamasını görmek kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine inanılır.

Rüyada ağlayan kadın görmek çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına yorulur.

Rüyada ağlayan bir kadın görmek verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, bir sebeple sıkıntılarının artacağına, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kadın ağlaması görmek zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına, kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, insanları kırmadan araya mesafe koyacağına işaret eder.

Rüyada kadının ağzına vermek sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağlayan hamile kadın görmek sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments