Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadını ağlarken görmek

Rüyada kadını ağlarken görmek

Rüyada kadını ağlarken görmek başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine ve hayatı doyasıya yaşama şansına sahip olacağına, başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına, moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, uzun süre cesaretini toplayamayacağına, zahmet veren işlerin artacağına, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadını ağlarken gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi gösterebilme şansını bulacaksınız.

Rüyada kadın ağlaması görmek sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına delalet eder.

Rüyada ağlayan kadın görmek fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına delalettir.

Rüyada bir kadını ağzından öpmek iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına işaret eder.

Rüyada kadını ağlarken görmek kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına ve ferahlığa ereceğine, hedeflerine doğru adımlarla yürüyebilecek yollar bulacağına, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına delalet eder.

Rüyada ağzından kadın saçı çıkarmak sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, düşünmeden adımlar atayacağına, rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine işaret eder.

Rüyada kadının ağlamasını görmek emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, başarılara yeni başarılar katılacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada ağlayan yaşlı kadın görmek geçim için verdiği savaşın kızışacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına, sorunlarını aşacağına işaret eder.

Rüyada kadının ağzında balık görmek işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine, yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments