Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağlayan bir kadın görmek

Rüyada ağlayan bir kadın görmek

Rüyada ağlayan bir kadın görmek en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine, ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, hayatının güzelleşeceğine, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, lüksünün artacağına, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada ağlayan bir kadın gördüyseniz:

  • İstediğiniz gibi ilerlemeyen işler veya geçici performans kaybı sizi yavaşlatmamalı, daha detaylı düşünüp, pratiği olan planlar yapmalısınız.

Rüyada kadın ağlaması görmek işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada kadının ağzında balık görmek üzücü durumlara düşüleceğine ve eşler arasına huzursuzluk yaşanacağına, daha iyi yerlere geleceğine, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine yorulur.

Rüyada ağlayan hamile kadın görmek kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına, ofisteki ağız tadının kaçacağına, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına delalettir.

Rüyada kadının ağzına vermek yılların emeği olan sermayesi ile iş hayatında edindiği bilgileri bir araya getirerek, cesaret ve inançla hareket edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına rivayet eder.

Rüyada kadının ağlamasını görmek mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine rivayet eder.

Rüyada ağzından kadın saçı çıkarmak çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına, beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine inanılır.

Rüyada bir kadını ağzından öpmek gıybet edeceğine, girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada ağlayan kadınlar görmek karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, can sıkıcı haberler işiteceğinize, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments