Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadının ağzına vermek

Rüyada kadının ağzına vermek

Rüyada kadının ağzına vermek sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, çaresiz hallere düşeceğine, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına işarettir.

Rüyada kadının ağzına vermek gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenebilir sizi taşıdıkları yönde ilerleyebilirsiniz.

Rüyada kadını ağlarken görmek sorunların kalmayacağına, başarısızlığa düşüleceğine, ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına rivayet eder.

Rüyada ağlayan kadın görmek içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağlayan bir kadın görmek eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına işarettir.

Rüyada kadın ağlaması görmek dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, yapılan hataların çok zarar getireceğine, eğer şifaysa da şifasını bulacağına tabir olunur.

Rüyada kadının ağlamasını görmek işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, savurgan bir hayat yaşayacağına, çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kadının ağzında balık görmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, eski sosyal hayatın dışında kalınacağına, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına tabir olunur.

Rüyada ağlayan kadın birini görmek kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağlayan yaşlı kadın görmek fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments