Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağlayan hamile kadın görmek

Rüyada ağlayan hamile kadın görmek

Rüyada ağlayan hamile kadın görmek insanlar arasında iyi anılır olacağına, eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine, bereketin ve verimin geleceğine, işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına, iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına delalet eder.

Rüyada ağlayan hamile kadın gördüyseniz:

  • Herkes sakinleşene kadar uzlaşma ortamı yaratmaya çalışmanız sonuç vermeyebilir.

Rüyada ağlayan hamile kadın görmek yüzlerinin gülmesini sağlayacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için Allah’ın çok büyük yardım edeceğine, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına tabir olunur.

Rüyada ağlayan hamile görmek parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına, çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına, dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada kadının ağzına vermek işin sonunda da başarıyı ve zenginliği yakalayacağına, kendi bildiğini okuyacağına, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına yorulur.

Rüyada ağlayan kadın birini görmek kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, sağlam bir kariyer edineceğine, kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan rüya sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kadının ağzında balık görmek aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine, gelecekte kendisine kazanç getirecek ve rahat etmesini sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağzından kadın saçı çıkarmak iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, yaşamın kolaylaşacağına işarettir.

Rüyada kadın ağlaması görmek uğursuzluklarla karşılaşacağına, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine işarettir.

Rüyada kadının ağlamasını görmek kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments