Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadının ağlamasını görmek

Rüyada kadının ağlamasını görmek

Rüyada kadının ağlamasını görmek aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, kazançlı adımlar atılacağına, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına yorulur.

Rüyada kadının ağlamasını gördüyseniz:

  • Bazı işleri yapış şeklinizde değişiklik yapmanız ikili ilişkilerinize veya iş hayatınıza ivme kazandırabilir.

Rüyada ağlayan hamile kadın görmek ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine, uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada ağlayan yaşlı kadın görmek daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına, yeniliklerin peşi sıra geleceğine, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına alamet eder.

Rüyada ağlayan bir kadın görmek maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına, işlerini hafifleteceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağzından kadın saçı çıkarmak kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağlayan kadın görmek yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir kadını ağzından öpmek hayatının kolay ve güzel geçeceğine, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, düşmanların önlerinin açılacağına alamet eder.

Rüyada ağlayan kadınlar görmek kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına, geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına inanılır.

Rüyada kadının ağzına vermek müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments