Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağlayan kadın görmek

Rüyada ağlayan kadın görmek

Rüyada ağlayan kadın görmek eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine işaret eder.

Rüyada ağlayan kadın gördüyseniz:

  • Yapılması gereken bazı işler ya da atılması gereken adımlar konusunda fikirleriniz varsa, paylaşmalısınız.

Rüyada ağlayan bir kadın görmek tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada ağlayan yaşlı kadın görmek akrabayla araya mesafe konulacağına, zafer elde edeceğine, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına delalet eder.

Rüyada ağzından kadın saçı çıkarmak sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına ve hayırlı kişiler ile hayırlı işlere gireceğine, istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada ağlayan kadın birini görmek kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağlayan kadınlar görmek kötü noktalara geleceğine, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine alamet eder.

Rüyada ağlayan hamile kadın görmek işinde de istediği başarıyı yakalayacağına, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine yorulur.

Rüyada ağlayan kadın görmek kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına, özel yaşamda da rutini kıracak yeni programlar yaparak daha hareketli ortamlarda bulunulacağına, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadının ağzına vermek tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, ömrü boyunca mutlu olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments