Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasını mini etekle görmek

Rüyada başkasını mini etekle görmek

Rüyada başkasını mini etekle görmek şaşkın olacağına, patron koltuğunda oturacağına, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, işlerin her geçen gün daha da büyüyeceğine ve aile bireylerinin de bu başarılardan yararlanacağına, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, güzelliklere rast gelineceğine, hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına, kendisi için faydalı şeyler yapacağına rivayet eder.

Rüyada başkasını mini etekle gördüyseniz:

  • Maddi bir dayanak olmasa da sezgilerinizle anlayabileceğiniz iyilikler yakındır.

Rüyada kırmızı mini etek giymek büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına alamet eder.

Rüyada yeşil mini etek giymek elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına alamet eder.

Rüyada başkasını mini etekle görmek hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına rivayet eder.

Rüyada siyah mini etek giymek çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine tabir olunur.

Rüyada kırmızı mini etek görmek yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, helal ve bol rızka kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz mini etek görmek kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, bir süre sıkıntı çekeceğine, herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına yorulur.

Rüyada beyaz mini etek giymek işleri büyütme sürecine girileceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının mini etek giydiğini görmek özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments