Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağlayan kadın birini görmek

Rüyada ağlayan kadın birini görmek

Rüyada ağlayan kadın birini görmek ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine ve herhangi bir sorun yaşamayacağına, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına, çok büyük bir sevinç duyulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağlayan kadın birini gördüyseniz:

  • Evinizde yapacağınız olumlu değişiklikler veya arkadaşlarınızla yapacağınız programlar keyifli vakit geçirmenizi sağlayabilir.

Rüyada ağzından kadın saçı çıkarmak sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine, gelecekte yüzünün güleceğine tabir olunur.

Rüyada kadının ağzına vermek yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına delalet eder.

Rüyada kadını ağlarken görmek halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına, kişinin kötü günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada ağlayan kadın birini görmek çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, epey bir zaman sonra çok etkili olmayan bir yol bulacağına yaşanacak daha büyük sıkıntıları geciktireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağlayan kadınlar görmek tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine, sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine yorulur.

Rüyada ağlayan yaşlı kadın görmek ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine delalet eder.

Rüyada kadının ağzında balık görmek yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine, ona emek vereceğine inanılır.

Rüyada ağlayan bir kadın görmek dertlerin bir anda sona ereceğine, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments