Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasını kanser görmek

Rüyada başkasını kanser görmek

Rüyada başkasını kanser görmek uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, verimliliğinin artacağına, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, dertlerinin dermanını bulacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına alamet eder.

Rüyada başkasını kanser gördüyseniz:

  • Seyahatler, ilgi alanınıza giren konulara zaman ayırmak veya sizi heyecanlandıran konulara katılımda bulunmak zor bir durumdan kurtulmanın yollarını bulmanıza veya stresi azaltmanıza yardım edebilir.

Rüyada bir yakinin kanser olduğunu görmek çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, aralarında bir konuşma geçeceğine, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada başkasını kanser olduğunu görmek ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına alamet eder.

Rüyada sevgiliyi kanser görmek işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, iyi evlilikler yapmaya, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kanser olmuş birini görmek yeni bir projenin başına geçirileceğine, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına delalettir.

Rüyada arkadaşını kanser olduğunu görmek hakkın lütuflarına sahip olunacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına delalet eder.

Rüyada annesini kanser görmek dertlerin en kısa zamanda biteceğine, hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına işarettir.

Rüyada kansere yakalanmak dargınların ve kırgınların barışacağına, huzurunu ve neşesini kaybedeceğine, daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına tabir olunur.

Rüyada akciğer kanseri olduğunu öğrenmek maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına, aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments