Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kanser olmuş birini görmek

Rüyada kanser olmuş birini görmek

Rüyada kanser olmuş birini görmek hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, zor zamanların sona ereceğine ve uzun süre sonra mutlu olunması yolunda bazı adımlar atılacağına, böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, kazancından başkalarına da vereceğine delalettir.

Rüyada kanser olmuş birini gördüyseniz:

  • Kalpten istediğiniz projelerin veya kişilerin peşinden gitmelisiniz.

Rüyada beyin kanseri olmak yüzünü güldürecek bir haber alacağına, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine delalettir.

Rüyada kanserli hastası görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine, çalışıyorsa terfi alacağına, ferahlayacağına, esenleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karaciğer kanseri olmak asil kimselerden çıkacağına, daha iyi bir eve çıkılacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın her geçen daha sağlam bir hal alacağına ve çok mutlu, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada ilik kanseri olmak parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, hayırla yad etmeye işarettir.

Rüyada kanseri olmak sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, kendisini ailesine vereceğine, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğini kanser görmek sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına alamet eder.

Rüyada babasını kanser görmek rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına, eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına delalettir.

Rüyada kendini kanserli görmek hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments