Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini hapishanede görmek

Rüyada kendini hapishanede görmek

Rüyada kendini hapishanede görmek yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, insan içine çıkmak istemeyeceğine, üzüleceğine ve borçlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada kendini hapishanede gördüyseniz:

  • Dilinizi ucuna kadar gelen şeyleri ne olursa olsun söylememnizde fayda var.

Rüyada hapishaneden çıktığını görmek hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, çalışmaları kötüleyeceğine, kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına inanılır.

Rüyada hapishaneden çıkmak yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada hapishaneden kaçmaya çalışmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, ortaklı işlere iştirak edileceğine, emrinde insan çalıştıracağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine delalet eder.

Rüyada suçsuz yere hapishaneye girmek büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, ekmeğinin ve kazancının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada hapishaneye gittiğini görmek büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına, kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada hapishanede gezmek her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına işarettir.

Rüyada hapishaneye düşmek her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine, adım adım başarıya ulaşılacağına, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine delalettir.

Rüyada kendini hapishaneden kaçarken görmek dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments