Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hapishanede namaz kılmak

Rüyada hapishanede namaz kılmak

Rüyada hapishanede namaz kılmak babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, önünün açık olacağına, yönetici makamına oturacağına, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına alamet eder.

Rüyada hapishanede namaz kılmak gördüyseniz:

  • Sadece niyet ya da planlarınızdan bahsetmeniz artık hiç kimseyi tatmin etmiyor.

Rüyada hapishanede namaz kılmak huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına, aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine, zor bir dönem geçirileceğine inanılır.

Rüyada bir adamın namaz kıldığını görmek çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine, tüm dileklerinin gerçek olacağına, elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sabah namaz kıldığını görmek gün yüzü görmeyeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine, sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına işarettir.

Rüyada camide namaz kıldırmak maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, başarı için fırsatların artacağına alamet eder.

Rüyada camide ikindi namazı kılmak sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kazanç kapılarının kapanacağına, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına rivayet eder.

Rüyada ölüyle namaz kılmak kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına, yaşamdan elini eteğini çekeceğine inanılır.

Rüyada başörtüsüz namaz kılmak meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, hayatının zaferlerle dolacağına alamet etmektedir.

Rüyada toprak üzerinde namaz kılmak gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, hayırlı bir kısmetle tanışacağına, iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments