Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile olduğunu duymak

Rüyada hamile olduğunu duymak

Rüyada hamile olduğunu duymak kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, verilen sözlerin tutulacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, kendisi için mal mülk alacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, zarar etmeyeceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada hamile olduğunu duymak gördüyseniz:

  • Başkalarını memnun edebilmek için ani kararlar almaktan kaçınmanız gerekiyor.

Rüyada bir yakınının hamile olduğunu duymak çok üzüntülü ve stresli günlerin yaşanacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, işte başarılı adımlar atılacağına inanılır.

Rüyada doktordan hamile olduğunu duymak artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine rivayet eder.

Rüyada bir kadının hamile olduğunu duymak uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına, yetki ve söz sahibi olacağına, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada birinin hamile olduğunu duymak sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine, işlerinin rast gideceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına işarettir.

Rüyada kendini hamile duymak ana baba duası alınacağına, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşını hamile duymak rahat bir hayata sahip olacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına delalet eder.

Rüyada hamile kadın duymak yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine, elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasından hamile olduğunu duymak inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments