Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağlayan güvercin görmek

Rüyada ağlayan güvercin görmek

Rüyada ağlayan güvercin görmek endişelerin ve dertlerin biteceğine, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, mal kaybına uğrayacağına, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına, hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine, büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına tabir olunur.

Rüyada ağlayan güvercin gördüyseniz:

  • Dikkatli ilerlemenizde fayda var.

Rüyada ağlayan güvercin görmek ancak çok kötü bir duruma düşeceğine, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, kendisini geliştireceğine, zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine işaret eder.

Rüyada güvercin kakası görmek zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, yeni mallara sahip olacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine alamet eder.

Rüyada güvercin konmak iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, sevgisinin artacağına, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendini güvercin olarak görmek mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına tabir olunur.

Rüyada güvercin yıkamak karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine, sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada evinde beyaz güvercin görmek zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına bu sayede hayatının çok daha rahat, kolay ve zevkli hale geleceğine, art niyetli kişilere uyacağına alamet eder.

Rüyada hasta güvercin görmek atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada güvercin ve yumurtasını görmek çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments