Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hasta güvercin görmek

Rüyada hasta güvercin görmek

Rüyada hasta güvercin görmek anne ve babanın kalbinin kırılacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, büyük ve önemli bir kimse olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, arzuların gerçekleşeceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına işaret etmektedir.

Rüyada hasta güvercin gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizin fazla üzerine gitmemelisiniz.

Rüyada hasta güvercin görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, insanlara her türlü yardımı yapacağına, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine ve bu konuda kendisini seven kişilerin desteğini alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güvercini takla atarken görmek eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, büyük rahatlık yaşanacağına işaret eder.

Rüyada kahverengi güvercin yakalamak yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, şansının kötüye gideceğine, rüya sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada güvercin boğmak insanlar tarafından tanınacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına işaret etmektedir.

Rüyada güvercin ve balık görmek arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, çok büyük mutluluk yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz güvercinin omzuna konduğunu görmek hayatının ağzının tadına göre olacağına, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, kazançtan yana kara geçeceğine delalettir.

Rüyada bağlı güvercin görmek işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçan güvercin yakalamak hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments